ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σημερα: Εκδήλωση τιμής προς τους εκπαιδευτικούς

67909fecdedbae08214b0f676104af58_LΕκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών της Επαρχίας μας θα πραγματοποιηθεί σημερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, επ’ ευκαιρία της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, των φρουρών της παιδείας και των γραμμάτων.

Έτσι, στις 5.30 μ.μ. στον Ιερό Nαό του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, θα τελεσθεί η Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ και θα ακολουθήσει επίκαιρη ομιλία από τον προσκεκλημένο Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλο, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Επίκαιρα μηνύματα των 3 Ιεραρχών περί φιλοπατρίας, εθνικής κληρονομιάς και κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής».

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος θα τιμήσει, όπως κάθε χρόνο, τους εκπαιδευτικούς που δεν βρίσκονται πλέον εν ενεργεία αλλά πρόσφεραν με τη διακονία τους από το λειτούργημα του “δασκάλου” στην παιδεία της πατρίδος μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας προσκαλεί όλους τους εκπαιδευτικούς και τους συνταξιοδοτηθέντες, ώστε να συμμετάσχουν στην εκδήλωση τιμής της τοπικής μας Εκκλησίας.

imkastorias.gr

περισσότερα
Back to top button