Καστοριά

Διορθώθηκε η διαρροή νερού στον παραλίμνιο δρόμο κάτω απο το Νοσοκομείο

543456

Συνεργείο της ΔΕΥΑΚ επιδιόρθωσε τη διαρροή νερού στον παραλίμνιο δρόμο κάτω από το Νοσοκομείο.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε φιλοξενήσει στο AboutKastoria.gr μία ανάρτηση της κυρίας Βιβής Φαρσαλιώτου – Ιατρού από το Facebook, η οποία είχε αναδείξει το πρόβλημα με την εν λόγω βλάβη σε σωλήνα του παραλίμνιου δρόμου κάτω από το Νοσοκομείο. Φαίνεται πως οι αρμόδιοι κινήθηκαν άμεσα, με την κυρία Φαρσαλιώτου – Ιατρού να επανέρχεται με νέα ανάρτηση στο Facebook η οποία αναφέρει:

 

Νταξ ! έγινε κ αυτό !!!!!! 2 μέρες φβκικής γκρίνιας, ισοπέδωσαν 2 μήνες διαρροής νερού Η βλάβη αποκαταστάθηκε σήμερα, 25-1-16 σύμφωνα με τη φωτο και τις μαρτυρίες των αυτοπτών… Αν το ξέρα…. θα το χα κάνει απ’ την αρχή…… Και βέβαια… κύριοι υπεύθυνοι, δεν πιστεύω να περιμένετε <μπράβο> και ζήτω για τα αυτονόητα… Γιατί δεν θα σας τα πω…Ούτε και κανείς άλλος θα σας τα πει.

Τώρα, αν το παίρνατε ευθεία στον μονόδρομο και δεν γυρίζατε πίσω παράνομα, θα πέφτατε και πάνω στον σκουπιδοτενεκέ να τον βγάλετε απ΄την λίμνη. Γιατί, αν περιμένετε να τον βγάλει αυτός που τον πέταξε, δεν θα το κάνει. Εγώ, δε, όσο και να ντρέπομαι για την εικόνα που αντικρύζω, δεν έχω τις φυσικές ούτε τις τεχνικές δυνάμεις για να το κάνω. Ούτε καν νομιμοποιούμαι γι΄ αυτό, γιατί, εμένα, δεν με πληρώνει κανείς μα κανείς για να παρέχω οποιαδήποτε υπηρεσία.

ΥΓ…. Ω, συγνώμη…… δεν ειναι αρμόδια η ΔΕΥΑΚ γι αυτο……. μην είναι ο… Τουρισμός; και γιατί να είναι ο τουρισμός; και ποιος να είναι; ….ας είναι …… η καθαριότητα…. και γιατί να είναι η καθαριότητα;;;; Μάνα, έλα, μάσε το εσύ να τελειώνουμε..

 

nosokomeio-nero nosokomeio2-nero

Να σημειώσουμε πως ο σκουπιδοτενεκές που αναφέρεται στην ανάρτηση βρίσκεται μετά το μονόδρομο μισοβυθισμένος στη λίμνη, θέμα το οποίο επίσης είχε θίξει η κυρία Φαρσαλιώτου – Ιατρού.

kados

 

aboutkastoria.gr

περισσότερα
Back to top button