Ελλάδα

Video: Αστυνομικοί απαγόρευσαν σε πλανόδιους μουσικούς να παίξουν στην Ερμού – Συγκινητική παρέμβαση περαστικών! (βίντεο)

-912

Αστυνομικοί  δεν αφήνουν στην Ερμού 5 πλανόδιους μουσικούς, νεαρής ηλικίας να παίξουν. Μαζεύεται κόσμος, κυκλώνει τους μουσικούς , προστατεύοντάς τους από την αστυνομία, ένας μεσήλικας λέει αν θέλετε” φέρτε τα ΜΑΤ”όπως εχθές, ένας άλλος “φύγετε δεν γίνεται να μας καταστρέψετε και τη ζωή” και καλούν τους μουσικούς να ξεκινήσουν.

Η μουσική αρχίζει, χειροκροτήματα , οι αστυνομικοί αποχωρούν και ο κόσμος τραγουδάει “Θανάση”. Τα h&m κ τα zara απένταντι συνέχισαν να θίγονται ,η απειλή ότι το περιπολικό έρχεται , προφανώς και δεν έπιασε ποτέ.

 

 

 

 
 

Αστυνομικοί (sic) δεν αφήνουν στην ερμού 5 πλανόδιους μουσικούς, νεαρής ηλικίας να παίξουν. Μαζεύετε κόσμος κυκλωνει τους μουσικούς ,προστατευοντάς τους απ την αστυνομία, ένας μεσήλικας λέει αν θέλετε φέρτε τα Ματ όπως εχθές, ένας άλλος φυγετε δεν γίνεται να μας καταστρέψετε και την ζωή και καλούν τους μουσικούς να ξεκινήσουν. Η μουσική αρχίζει, χειροκροτήματα , οι αστυνομικοί (2sic) αποχωρούν και ο κόσμος τραγουδάει Θανάση. Τα h&m κ τα zara απένταντι συνέχισαν να θύγονται ,η απειλή ότι το περιπολικό έρχεται , προφανως και δεν έπιασε ποτέ, αν τα παιδιά έπαιζαν σε μαγαζί που προστατευε ο μακαρος δεν θα ενοχλούσαν κανέναν…εε τουλάχιστον κάπως έτσι ψιλο-φτιάχνει η μέρα σου όμως ;)

Posted by Theodore Michail on Saturday, January 9, 2016

περισσότερα
Back to top button