FeaturedΚόσμος

Οι …ασταμάτητοι παπούδες της ροκ ξανά σε περιοδεία

Οι Rolling Stones θα επαναλάβουν από τις 17 Μαΐου έως τις 8 Ιουλίου την περιοδεία τους σε μεγάλα στάδια της Ευρώπης, που είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατά τη διάρκεια της έδωσαν 12 και πλέον συναυλίες στην γηραιά ήπειρο.

Το πρόγραμμα της περιοδείας “Stones-No Filter” (“χωρίς φίλτρο”) προβλέπει οι 74χρονοι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς, ο 76χρονος Τσάρλι Γουότς και 70χρονος Ρόνι Γουντ να ταξιδέψουν στην Ιρλανδία, στη Βρετανία, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Τσεχία και στην Πολωνία, ανακοίνωσε σήμερα το βρετανικό συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1962.

Η πρώτη τους συναυλία θα δοθεί στις 17 Μαΐου στο στάδιο Croke Park του Δουβλίνου και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Πράγα και τη Βαρσοβία τον Ιούλιο.  Οι “παππούδες της ροκ” θα παίξουν σε ευρωπαϊκούς “ναούς” του αθλητισμού, όπως τα ολυμπιακά στάδια του Λονδίνου και του Βερολίνου, τα γήπεδα ποδοσφαίρου Βελοντρόμ στη Μασσαλία, Old Trafford στο Μάντσεστερ, στο Murrayfield στο Εδιμβούργο ή στο Mercedes-Benz Arena στη Στουτγάρδη.

Όσον αφορά τη Βρετανία, αυτές θα είναι οι πρώτες συναυλίες που θα δώσει το συγκρότημα τα τελευταία πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων σε δύο διαφορετικά στάδια του Λονδίνου. Οι Rolling Stones έπαιξαν τελευταία φορά στην πατρίδα τους το 2013,  στο μουσικό φεστιβάλ  Glastonbury και στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Εκτός από τις δύο αυτές μεμονωμένες εμφανίσεις, η περιοδεία “Stones-No Filter” του 2018 θα είναι η πρώτη τους στη Βρετανία τα τελευταία 12 χρόνια.

Θα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται στις 2 Μαρτίου για τις συναυλίες στη Βρετανία, στη Γερμανία και στην Πολωνία. Για τη συναυλία στη Μασσαλία που θα γίνει στις 26 Ιουνίου, τα εισιτήρια θα διατεθούν προς πώληση στις 16 Μαρτίου. Οι Rolling Stones έπαιξαν για πρώτη φορά το 1966 και τελευταία το 2003 σε αυτή τη γαλλική πόλη-λιμάνι που ίδρυσαν οι Φωκαείς στη Μεσόγειο.

ΑΠΕ

περισσότερα
Back to top button