Είναι γνωστό ότι το θρεπτικό λαχανικό όταν βράζεται αναδίδει μια ιδιαίτερη οσμή, που για κάποιους λειτουργεί αποτρεπτικά στο να το μαγειρεύουν.
Υπάρχει όμως τρόπος να μετριάσετε αισθητά τη μυρωδιά του κουνουπιδιού κατά το βρασμό του με το κόλπο των παλιών νοικοκυρών.
Για να μη μυρίζει, λοιπόν, έντονα η κουζίνα ή το σπίτι όταν βράζετε κουνουπίδι, ρίξτε μέσα στο νερό της κατσαρόλας λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού και το μισό λεμόνι όπως είναι, με τη φλούδα του, αφού πρώτα το πλύνετε εξωτερικά.
Βρείτε Συνταγές με Κουνουπίδι εδώ.