ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με τη συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου

Το Βιβλιοπωλείο ΑΛ-ΠΑ, το ΚΔΑΠ morfosi και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στο βιωματικό εργαστήριο με τίτλο “Φιλαναγνωστικές δράσεις και δημιουργική γραφή στο σχολείο” με τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό Έλενα Αρτζανίδου!
Δήλωση συμμετοχής:
Συμμετοχή 13 ευρώ με απαραίτητη κράτηση θέσης στο Βιβλιοπωλείο ΑΛ-ΠΑ Books (24670 22348) μέχρι τη Τετάρτη 7 Μαρτίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δύο βιβλία της συγγραφέως των Εκδόσεων Ψυχογιός, ψηφιακό φάκελο με το υλικό του εργαστηρίου και βεβαίωση συμμετοχής.

Σάββατο, 10 Μαρτίου στις 11:30
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς

 

ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ

Η Έλενα Αρτζανίδου γεννήθηκε το 1964 στη Waldsassen στη Δ. Γερμανία. Στα εννιά της χρόνια, η παραμονή της στην Ελλάδα οριστικοποιήθηκε στο Μαυρονέρι του νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το 1981 τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων αλλά και άρθρων που αφορούν τον πολιτισμό για την εφημερίδα “Θεσσαλονίκη – Μακεδονία” και στο free-press “Karfitsa”. Σήμερα αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό έντυπο www.thinkfree.gr. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Τα βιβλία της “Ένα ζευγάρι κόκκινα αθλητικά παπούτσια” και “Κόκκινα χρυσά παπούτσια” διασκευάστηκαν από το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και παρουσιάστηκαν στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης το 2004. Eίναι δημιουργός του βραβευμένου από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, blog: www.filanagnosiaprogram.blogspot.com.

 

περισσότερα
Back to top button