ΕλλάδαΚόσμος

Οι καλύτεροι δίσκοι για το 2017

Λίστες, δίσκοι, κυκλοφορίες και τέλος της χρονιάς. Μία ωραία, αλλά και δύσκολη διαδικασία επιλογής ανάμεσα σε αγαπημένες μουσικές και λατρεμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Τελικά, όμως, μάλλον το πιο δύσκολο είναι να σκεφθείς κάποια ενδιαφέρουσα εισαγωγή για ένα τέτοιο θέμα, οπότε ας περάσουμε κατευθείαν στο ψαχνό.

Χρήστος Καλλιμάνης

Οι λίστες αυτές είναι σαν τις εμμονές και πολλές φορές ορίζονται και από τις εμμονές μας. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξεκινήσω τον δικό μου «απολογισμό» με τους Queens Of The Stone Age ακριβώς επειδή είμαι εμμονικός. Δεν θα το κάνω όμως, γιατί ο νέος τους δίσκος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μου (μας). Θα ικανοποιήσω, όμως, την εμμονή μου αναφέροντάς τους σε αυτό το κείμενο έστω και με… αρνητικό πρόσημο.

Συνεχίζοντας, πάντως, σε στιλ… εμμονικό θα αναφερθώ στους All Them Witches. Η μπάντα από το Τενεσί είναι μάλλον ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στον ψυχεδελικό, stoner rock ήχο και το απέδειξαν με το φετινό τους πόνημα Sleeping Through the War. Είναι ένα σχήμα το οποίο παρακολουθώ με φανατισμό και ας μου επιτραπεί η υποκειμενικότητά μου.

Η συνέχεια στην efsyn.gr

περισσότερα
Back to top button