Καστοριά

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στους Βρεφικούς – Λάζαρος Ζήσης: “Το Μοναστήρι να’ναι καλά”

Το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στους Βρεφικούς Σταθμούς της Καστοριάς βρέθηκε στο επίκεντρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εργαζόμενοι που παρευρέθηκαν στη Συνεδρίαση έφυγαν απογοητευμένοι, αφού δεν βρέθηκε λύση.

Ήδη, ο Α’ Βρεφικός Σταθμός δεν λειτουργεί, ενώ από την Τρίτη σε επίσχεση προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Β’ Βρεφικό Σταθμό.

Όπως δήλωσαν σήμερα στον Antennes FM έχουν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής τους και για να επιστρέψουν στην εργασία τους ζητούν 4 από τους 5 μισθούς που τους οφείλονται.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι “ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο”, προτείνοντας η Κοινωφελής Επιχείρηση να δανειοδοτηθεί με ποσό 200.000 ευρώ, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Λάζαρος Ζήσης, μιλώντας επίσης στον Antennes FM δεσμεύτηκε εκ νέου ότι εντός του Νοεμβρίου, αν όλα πάνε καλά, θα πληρωθούν 3 μισθοί.

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε η απάντησή του όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν οι εργαζόμενοι δεν επιστρέψουν στην εργασία τους, λέγοντας ότι “Το Μοναστήρι να είναι καλά”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όποιοι δεν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται, μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν.

antennes.gr 

 

 

 

 

περισσότερα

2 Comments

  1. Πολύ ωραίο τα απόφθεγμα του κ. Λ. Ζήση και πολύ ταιριαστό, όχι σ’ αυτούς που δεν πληρώνονται για τη δουλειά τους, αλλά προπαντός για την περίπτωση των αρχόντων του Δήμου: όποιος δεν εργάζεται να αντικατασταθεί για ν’ αναλάβει άλλος που δουλεύει. Άντε πια!…

  2. Άμα έχει τέτοια άποψη ο κύριος Ζήσης, να πάει να γίνει Ηγούμενος!
    Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης δεν έχει το δικαίωμα, προπάντων ηθικό, να παίζει με τον πόνο των εργαζομένων, ούτε καν με τη χρήση παροιμιών που λέγονται μεν αλλού, αλλά αποφεύγονται σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις.
    Και τελικά τι μας είπε; Ότι θα βρεθούν άλλοι που θα δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button