Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η κρίση δεν αγγίζει την Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού (του ΔΩΡΑθέτη)

Τις πύλες της ανοίγει σήμερα η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα με ριζικές αλλαγές στον χώρο των περιπτέρων και αναβαθμισμένες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού κουβαλά μια μακραίωνη ιστορία, που χάνεται στο βάθος των καιρών. Μιλάμε για εκατοντάδες χρόνια πριν και παρόλα αυτά, κατάφερε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να επιβιώσει. Και φέτος υπόσχεται ένα μοναδικό διάλειμμα από την καθημερινότητα κόντρα στη μιζέρια της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας, την οποία περιμένουν εναγωνίως οι φίλοι της εμποροπανήγυρης.

Διεκδικώντας την πρωτιά στα πανηγύρια μαζί με την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα, συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό εμπόρων αλλά και επισκεπτών.

Φέτος συμμετέχει ένας μεγάλος αριθμός νέων εκθετών  – εμπόρων βιοτεχνών που όπως δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής , κ. Πάνος  Κεπαπτσόγλου, αποτελεί μαζί και με τους τοπικούς εμπόρους και καταστηματάρχες, το μέλλον της εμποροπανήγυρης. « Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βγούμε αλώβητοι από την κρίση που μαστίζει την χώρα μας».

Πάντως ένα είναι σίγουρο, η ποικιλία των προϊόντων αλλά και οι χαμηλές τιμές που εξακολουθούν να υπάρχουν, αποτελούν το συντριπτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης διοργάνωσης που αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

kastoria365.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button