ΓούναΚαστοριάΚόσμος

SagaFurs: Ανοδικές τιμές στην Δημοπρασία Σεπτεμβρίου κάτω από πολύ έντονο ανταγωνισμό

Αισιοδοξία στην Αγορά

Στην δημοπρασία Σεπτεμβρίου της SagaFurs, ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις των μινκ,σε ποσοστό 100%, και συνεχίζονται οι πωλήσεις των αλεπούδων.

Παρευρίσκονται περισσότεροι των 500 αγοραστών, αριθμός ρεκόρ για τελευταία δημοπρασία της σεζόν, με πολύ καλή εκπροσώπηση από την Κίνα και την Ρωσία.

Η προσφορά συνιστάτε από την τυπική συλλογή των χτυπημένων, breeders και καλοκαιρινών, αλλά και μερικών κανονικής ποιότητας γουνοδερμάτων. Η δυναμική στην αίθουσα αποδεικνύει την αισιοδοξία στην αγορά των μινκ, με την πώληση των γουνοδερμάτων σε ποσοστό 100% σε τιμές σταθερές και ανοδικές σε σύγκριση με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών. Η Κίνα υπήρξε η κυρίαρχη αγορά με πολύ καλή υποστήριξη από την Ελλάδα.

Η προσφορά των θηλυκών γουνοδερμάτων πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε τιμές σταθερές έως ελαφρά ανοδικές, συγκρινόμενες με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών. Η ζήτηση ήταν πολύ δυνατή, κυρίως για τα breeders, και η Κίνα συνέχισε να κυριαρχεί στις αγορές.

Οι πωλήσεις της Saga Furs ολοκληρώθηκαν με την πώληση Pearl καιPalomino. Η αισιοδοξία που διέπει την αγορά είχε ως αποτέλεσμα μια δημοπρασία αξιόλογη με μια δημοπράτηση 1.6 εκατομμυρίων μινκ γουνοδερμάτων σε ποσοστό 100%.

Η δημοπρασία συνεχίζει με την πώληση γουνοδερμάτων αλεπούς, συγκεκριμένα Silver fox και ποικιλίας mutation foxes. Οι Silver πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε σταθερές τιμές σε σύγκριση με την δημοπρασία Ιουνίου. Κύριοι αγοραστές ήταν η Τουρκία και η Ρωσία, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας μόδας.

kastoria365.gr

 

περισσότερα
Back to top button