Καστοριά

Η Καστοριά και η Δ. Μακεδονία ψηφίζουν ΔΑΚΟ-ΟΕ (γράφει ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος)

zois-kolios    Έμειναν  μόνο  λίγες μέρες για να προσέλθουν οι συνάδελφοι/ ες  στις κάλπες και να δείξουν με την ψήφο τους  ότι, θέλουν ένα άλλο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, άλλους εκπροσώπους, νέες ιδέες και πάνω απ’ όλα ότι, επιλέγουν αυτούς που έχουν ΟΡΑΜΑ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Αγαπητοί συνάδελφοι/ες, νέοι  επαγγελματίες, εσείς που δεν είχατε την ευκαιρία να ζήσετε τις εποχές των παχιών αγελάδων,  όπου μια ολόκληρη χώρα ζούσε με δανεικά,  επιχορηγήσεις σπατάλες,  κραιπάλη, σκάνδαλα  με πρωταγωνιστές  πολιτικούς, συνδικαλιστές, κλπ.  και όλα όσα ακούμε καθημερινά και τα πληρώνουμε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο. Εσείς καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον το δικό σας και των δικών σας.

Φυσικά σε λίγες μέρες δεν καλούμαστε να αλλάξουμε ούτε κυβέρνηση ούτε να κάνουμε επανάσταση. Καλούμαστε όμως να δείξουμε στο συντεχνιακό, κομματικό και συνδικαλιστικό κατεστημένο, ότι υπάρχει και μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ και άλλοι πολίτες, όχι μεν τέλειοι ούτε μάγοι, αλλά σεμνοί και ταπεινοί, ανιδιοτελείς με αγάπη για την πατρίδα και τον τόπο τους, με πραγματοποιήσιμα όνειρα με ΟΡΑΜΑ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Όλη την προεκλογική περίοδο διακηρύξαμε και δημοσιοποιήσαμε τις θέσεις μας,  επομένως δεν υπάρχει λόγος, στο μικρό αυτό άρθρο που απευθύνουμε σε εσάς, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, να επαναλάβουμε όσα βδομάδες τώρα γράψαμε και είπαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και στην τηλεόραση.

Αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε και να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι, θα αγωνιστούμε για τα προβλήματα όλων μας, με ειλικρίνεια και  επιμονή και κυρίως με τεχνοκρατική και επιστημονική αντίληψη. Πράγμα που σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν μετατίθενται ούτε σκεπάζονται κάτω από το χαλί αλλά επιλύονται. Επειδή δε τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι, τόσο μεγάλα, όσο και σοβαρά, επιβάλλεται να υπάρξει μια σοβαρή και τεχνοκρατική ηγεσία στο νέο ΟΕΕ που οραματιζόμαστε. Ένα ΟΕΕ που να μην το μπερδεύουν με το ΤΕΕ και να γίνει θεσμοθετημένος οικονομικός σύμβουλος του κράτους.

Γιαυτό σας καλούμε να  στηρίξετε τους εκπροσώπους την ΔΑΚΟ-ΟΕ. σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και σας υποσχόμαστε ότι, ούτε θα σας διαψεύσουμε, αλλά ούτε και ότι θα μετανιώσετε. Απευθυνόμενοι δε στους Δυτικομακεδόνες συμπολίτες μας σας καλούμε να  στείλετε το μήνυμα της πρωτιάς για την ΔΑΚΟ-ΟΕ., από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ και όλη την ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δώστε ένα μάθημα στο σημερινό  κατεστημένο, ότι υπάρχει και  μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ, που τιμωρεί τους αμαρτήσαντες με την ψήφο της, επειδή ελπίζει και έχει όνειρα, όραμα και αγάπη για την πατρίδα.

Δώστε με την ψήφο σας μια ηχηρή απάντηση στην μετριότητα την μαλθακότητα την σκοπιμότητα κλπ. και να είστε σίγουροι ότι, για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να κληθούν να τα λύσουν αυτοί που θέλουν, μπορούν  και είναι κοινωνικά υπεύθυνοι.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Τις θέσεις του συνδυασμού μας καθώς και άλλα άρθρα μπορείτε να τα διαβάσετε στις παρακάτω ηλ. Διευθύνσεις;

http://fouit.gr/2016/11/27/

http://fouit.gr/2016/11/21/

http://fouit.gr/2016/11/19/

Ο Λεωνίδας Πουλιόπουλος, Οικονομολόγος,  είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Διετέλεσε για πολλά χρόνια, Λογιστής, Γεν. Δ/ντής  προϊστάμενος λογιστηρίου, καθώς και υπεύθυνος διπλογραφικής λογιστικής σε Δήμο το Ν. Καστοριάς, με σημαντικό συγγραφικό και  αρθρογραφικό έργο κυρίως στον κλάδο της Γούνας.

περισσότερα
Back to top button