ΑθλητικάΚαστοριά

Χάντμπολ: Όλα τα νέα του ΑΟΑ Καστοριάς

aoakastoriashandballlogo

Παρά τις αντιξοότητες, θετικός ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε. Οι μετακινήσεις των “χρυσών κοριτσιών”. Πότε ξεκινάει η νέα σεζόν, ποιοι οι προπονητές

Με το κλεισιμο της χρονιας και τον νεο σχεδιασμο της αθλητικης περιοδου 2016-17 ισως με τα περισσοτερα προβληματα των τελευταιων ετων, ο σωματειακος αθλητισμος, αντιστεκεται κυρια απο τον αφανισμο και τον πληρη περιορισμο του.

Βασικοτερο ειναι οι ποροι ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, διοτι πλεον ολα προκαταβολικα πλεον καταβαλονται απο τα σωματεια, ναυλα, γραμματειες, διαιτησιες και ολα τα αλλα.

Γινεται μια μεγαλη ανασυνταξη σε επιπεδο καθε τοπικης κοινωνιας, να αντεξει ολη αυτη την παρατεταμενη κριση, θεσμων-φορεων-εμποριου και οικονομιας.

 

Η Καστορια, αλλα και η Δυτικη Μακεδονια, αντιστεκονται, εχοντας οσες πιο πολλες δραστηριοτητες, σε ολα τα αθλητικα επιπεδα, Πανελληνια Πρωταθληματα, Κυππελα, τελικες φασεις, ανοδους, πρωτιες και BeachHandball Πανελληνια.

 

Με την κληρωση σημερα των Πρωταθληματων Handball ,το αθλημα μας παιζει πολυ ψηλα σε ολους οσους ασχολουνται και το αγαπουν, ακομη και το ισχυροποιουν.

Η αθλητικη περιοδος για την Καστορια θα ξεκινησει γυρω στις 25-8-16 με ολα τα αθλητικα τμηματα, με υπευθυνους προπονητες Δημητρη Παπακωστα και Ηλια Αναστασιου στους Ανδρες, με ολα τα παιδια και στελεχη που επανερχονται απο το καστοριανο Handball στη Β’ Εθνικη Ανδρων. Η επανοδος της Σπυριδουλας Ζυγουρα-Νταρτανη, καθηγητριας Φυσικης Αγωγης, με δυο-τρεις βοηθους, επιλογες απο τα γεννοφασκια του Α.Ο.Α.Καστοριας, θα δοσουν νεα πνοη και προοπτικη, για τα αγωνιστικα τμηματα και ολες τις Ακαδημιες του Α.Ο.Α.Καστοριας.

 

Πολυ μεγαλη επιτυχια και φετος ειχε η ομαδα BeachHandball του Ομιλου καταλαβανοντας τη δευτερη θεση σε Πανελληνια Πρωταθληματα και ως φιναλιστ στο Κυπελλο σε Πανελληνιο επιπεδο.

Επισης για μια ακομη χρονια τα χρυσα κοριτσια της Καστοριας, στελεχη και της Εθνικης Γυναικων και Νεανιδων Α+Β ,η Ζυγουρα Αγνη παραμενει στη Νεα Ιωνια,

η Ζυγουρα Ιωαννα απο τον Π.Α.Ο.Κ. πηγαινει στο Πανοραμα Θεσσαλονικης που ηδη εχει ανεβει στην Α1 Εθνικη κατηγορια, οπως και η Γκατζιου Βασια παραμενει,

στο Πανοραμα και η παλια τερματοφυλακας της Εθνικης Γυναικων, γεννημα θρεμμα της Καστοριας, Αναγνωστοπουλου Ξενια, πηγαινει στο Πανοραμα Θεσσαλονικης.

 

Ευχομασθε καλη νεα αθλητικη περιοδο σε ολους, με πολλες επιτυχιες παντου.

 

 

Απο τη Διοικηση του Α.Ο.Α.Καστοριας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ                          ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

 

 

περισσότερα
Back to top button