Ελλάδα

Παρίστανε την αστυνομικό για 20 χρόνια!

675432543

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία Λεμεσού 46χρονος εκπαιδευτικός – Η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά του έλεγε ψέματα πως ήταν μυστική αστυνομικός τα τελευταία 20 χρόνια
– Κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία – Παραδέχτηκε πως τον κορόιδευε η σύζυγος

Μια καταγγελία που δεν γίνεται και κάθε μέρα δέχτηκαν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

45χρονος δάσκαλος κατήγγειλε πως η εν διαστάσει 47χρονη σύζυγος του έπεισε και τον ίδιο αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας τους πως είναι μυστική αστυνομικός. Μετά τον χωρισμό τους τον τελευταίο χρόνο, «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά» του 45χρονου δασκάλου που απευθύνθηκε στην Αστυνομία για να πιστοποιήσει πως όντως η σύζυγος του ήταν μυστική αστυνομικός.

Ωστόσο μετά από ενδελεχή έλεγχο στα αρχεία της αστυνομίας το όνομα της συζύγου δεν εντοπίστηκε. Μάλιστα τα μέλη της Αστυνομίας που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης, μετά από έρευνα διαπίστωσαν πως η εν λόγω γυναίκα τα βράδια ξεπόρτιζε όχι γιατί την καλούσε το αστυνομικό της καθήκον, αλλά το… καθήκον του τζόγου σε διάφορες λέσχες της Λεμεσού.

Ο 45χρονος κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία κάλεσε της 47χρονη για κατάθεση. Η ίδια παραδέχτηκε πως όντως κορόιδευε ολόκληρη την οικογένεια της πως είναι αστυνομικός, ωστόσο δεν θα προχωρήσει εναντίον της οποιαδήποτε υπόθεση αφού ποτέ δεν φόρεσε στολή (αφού ήταν… μυστική αστυνομικός) ενώ κανένας δεν κατήγγειλε πως του συστήθηκε ως αστυνομικός.

 

cyprustimes.com

 

περισσότερα
Back to top button