Ελλάδα

Λαχείο για πρόσφυγες εκδίδει η κυβέρνηση – Γράφει ο πιτσιρίκος

refugee-lotteryΜετά το κάλεσμα στους πρόσφυγες να επενδύσουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση προχωράει στην έκδοση λαχείου μόνο για πρόσφυγες, με στόχο την αύξηση των εσόδων και την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και στη φούσκα.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, αναφέρεται πως το λαχείο για τους πρόσφυγες θα ονομάζεται «Προσφυγικό Λαχείο», θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και οι κληρώσεις θα είναι καθημερινές.

Ο πρώτος νικητής του λαχείου θα κερδίζει το δικαίωμα να πάει στην Γερμανία ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα της επιλογής του.

Όσοι πρόσφυγες πιάνουν τον λήγοντα του πρώτου αριθμού του Προσφυγικού Λαχείου θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα ή να μείνουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της προτίμησής τους.

Η έκδοση του Προσφυγικού Λαχείου έχει ενθουσιάσει τους πρόσφυγες που βλέπουν σε αυτό μια χρυσή ευκαιρία να φύγουν από την Ελλάδα που τους έριξε η κακή τους μοίρα.

Μπροστά στην διαφαινόμενη επιτυχία του Προσφυγικού Λαχείου, η κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει και στην έκδοση λαχείου για τους μετανάστες.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση θα βγάλει και λαχείο για τους Έλληνες που θέλουν να εγκαταλείψουν την χώρα αλλά δεν έχουν χρήματα ούτε για τα εισιτήρια.

Τα ειδικά λαχεία για πρόσφυγες, μετανάστες και Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν θα μπορούν να τα αγοράζουν όλοι οι Έλληνες και να τα προσφέρουν σαν βοήθεια στους ενδιαφερόμενους.

Η έκδοση των ειδικών λαχείων για πρόσφυγες και μετανάστες θα συνοδεύεται από τηλεοπτικό reality show -το οποίο θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ-, όπου θα βλέπουμε τον νικητή να αποχωρεί από την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του τα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Είναι βέβαιο πως ο χωρισμός πατεράδων και μανάδων από τα παιδιά τους θα προκαλέσει συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα το σόου να εκτοξευτεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και να φέρει τεράστια έσοδα από διαφημίσεις.

pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button