ΑθλητικάΚαστοριά

Με επιτυχίες ξεκίνησε και η φετινή χρονιά για τους αθλητές του ΣΧΟ Καστοριάς

thomai_zafeiriou

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου διεξήχθη στο Χ/Κ Καλαβρύτων ο πρώτος Πανελλήνιος Αγώνας Κυπέλλου των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων για τα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης (SL) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS).

Οι αθλητές του ΣΧΟΚ πραγματοποίησαν άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση καθώς ο Τάσος Βασιλείου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ενώ η Θωμαή Ζαφειρίου κατέκτησε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης.

Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν μεγαλύτερη αξία γιατί σημειώνονται σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς ήταν υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους σε χιονοδρομικά κέντρα του εξωτερικού ή άλλων νομών της Ελλάδας εξαιτίας αδυναμίας λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Χ/Κ Οξυάς Βιτσίου. Ελπίζουμε πως σύντομα ο αρμόδιος φορέας θα επιλύσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα που καθιστούν αδύνατη μέχρι σήμερα την έναρξη των απαραίτητων εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Το διήμερο 6 & 7 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου μας, καθώς στο Χ/Κ Βασιλίτσας θα διεξαχθή ο αγώνας Πανπαίδων-Πανκορασίδων της Βόρειας Περιφέρειας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους αθλητές του συλλόγου και ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. 

 

Για τον Σ.Χ.Ο.Κ.

 

     Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Νικητίδης                                                             Δημήτρης Ήργης

 

tasos_vasileiou

περισσότερα
Back to top button