Ελλάδα

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι: Πώς γίνεται

5af684e5b0b6b8519b9645afda6fd45a_LΗ λεύκανση δοντιών γίνεται είτε στο ιατρείο με ειδικές θεραπευτικές τεχνικές είτε στο σπίτι με την εφαρμογή λευκαντικού παράγοντα.

Η λεύκανση δοντιών γίνεται είτε στο ιατρείο με ειδικές θεραπευτικές τεχνικές είτε στο σπίτι με την εφαρμογή λευκαντικού παράγοντα.

Αν αποφασίσετε να κάνετε λεύκανση στο σπίτι, αυτό πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τον οδοντίατρο, ο οποίος θα σας χορηγήσει τα κατάλληλα προϊόντα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στα δόντια σας και να μην έχουν αποτελέσματα.

bigstock Female Getting Her Teeth Exami 89074454

Πώς γίνεται

Το συστατικό που χρησιμοποιείται είναι το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου σε διάφορες συγκεντρώσεις.

Ο ασθενής προετοιμάζεται σε πρώτη φάση στο οδοντιατρείο, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της λεύκανσης με τεχνικές στο ιατρείο.

Στη συνέχεια, ο οδοντίατρος παίρνει τα αποτυπώματα των δοντιών, ώστε να κατασκευαστούν ειδικοί εξατομικευμένοι μαλακοί νάρθηκες.

Στη δεύτερη συνεδρία ο οδοντίατρος ελέγχει αν ο νάρθηκας εφαρμόζει σωστά στο στόμα και δίνει στον ασθενή οδηγίες για τη χρήση του λευκαντικού παράγοντα σε συνδυασμό με το νάρθηκα.

Ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να φοράτε το νάρθηκα ή κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας ή μία δύο ώρες κατά τη διάρκεια της μέρας.

Η διαδικασία κρατά συνήθως δύο εβδομάδες και κάθε εβδομάδα θα πρέπει να επισκέπτεστε τον οδοντίατρο για να ελέγχει το αποτέλεσμα.

onmed.gr

περισσότερα
Back to top button