ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Oι «Αλιείς Μαργαριταριών» του Μπιζέ, σε απευθείας μετάδοση από τη ΜΕΤ

164Ο Όμιλος Αντέννα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «Τροβατόρε», «Οθέλλος» και «Τανχόϊζερ»  που μάγεψαν το καστοριανό κοινό, παρουσιάζει το επόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς το αριστούργημα τουGeorges Bizet «Αλιείς Μαργαριταριών».

Η μεγαλοπρεπής όπερα του Bizet για τον πόθο και τη λαχτάρα του έρωτα στην Άπω Ανατολή, παρουσιάζεται στη σκηνή της Met για πρώτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια! Η σοπράνο Diana Damrau πρωταγωνιστεί ως Λεϊλά. Οι μνηστήρες της ενσαρκώνονται από τον τενόρο Matthew Polenzani και τον βαρύτονο Mariusz Kwiecien, οι οποίοι τραγουδούν το πασίγνωστο μελωδικό ντουέτο «Au fond du temple saint». Η σκηνοθέτης PennyWoolcock, παρουσιάζει έναν ολόκληρο υποθαλάσσιο κόσμο πάνω στη σκηνή της Met. Ο μαέστρος Gianandrea Noseda αναδεικνύει τη ρομαντική του κλίση στην πρώτη «Live in HD» αναμετάδοση της Met για το 2016.

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς, η οποία στα διαλείμματα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.

  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στο τηλέφωνο 2467022292.

περισσότερα
Back to top button