Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κοπανάκια κοτόπουλου ψημένα σε αρωματικό γιαούρτι (ταντούρι)

Κοπανάκια κοτόπουλου από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

  • 12 κοπανάκια κοτόπουλου
  • 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
  • 40 γρ. τζίντζερ, τριμμένο
  • μείγμα ταντούρι (1/4 κτγ κανέλλα, 1/2 κτγ πάπρικα γλυκιά, 1/2 κτγ κύμινο, 1/8 κτγ γαρύφαλλο)
  • αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός ή κόλιανδρος
  • 1 μοσχολέμονο (lime)

Δείτε την εκτέλεση και τα tips στο kitchenvillage.gr 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button