Ο Chan Hon Meng είναι ο master chef πίσω από το «Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle», το εστιατόριο που προσφέρει το φθηνότερο βραβευμένο με αστέρι της Michelin γεύμα στον κόσμο. Πρόκειται για ένα απίθανο κοκκινιστό κοτόπουλο με κόστος $1.50, την συνταγή του οποίου ο Meng πήρε από τον θείο του.
Το γεύμα έχει γίνει ανάρπαστο με εκατοντάδες πελάτες καθημερινά να συρρέουν στο φτωχό εστιατόριο του στη Σιγκαπούρη.
Παρά την τρομερή επιτυχία του και την διεθνή αναγνώριση, ο Meng δεν ξέχασε τις ρίζες του. Συνεχίζει λοιπόν να σερβίρει το ίδιο υπέροχο φαγητό, με τιμές που μένουν κάτω από τα δύο δολάρια.