Μαζί μας θα είναι ο οινοποιός Στέλλιος Μπουτάρης, για να παρουσιάσει τις ιδιαίτερες δημιουργίες του
Το VINAMORATO σε συνεργασία με το NAUTICAL HALL, σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά του κτήματος ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016. Επιλεγμένα κρασιά του κτήματος θα συνοδεύσουν ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον chef Νίκο Καραλή.
Μαζί μας θα είναι ο οινοποιός Στέλλιος Μπουτάρης, για να παρουσιάσει τις ιδιαίτερες δημιουργίες του.
ΜΕΝΟΥ
Καλωσόρισμα με ΠΑΡΑΓΚΑ SPARKLING, Ξινόμαυρο –Μοσχάτο – Chardonnay, Λευκός ξηρός αφρώδης οίνος
Σούπα βελουτέ καρότου με μους ανθότυρου, καρύδια και σχοινόπρασο,
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΙΜΝΕΣ τρύγος 2015, Chardonnay – Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Φλώρινα
Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα με τηγανητό χαλούμι, ψητά κάστανα, ρόδι και βινεγκρέτ μελιού με γιαούρτι, αρωματισμένη με lime,
ΑΚΑΚΙΕΣ ΡΟΖΕ τρύγος 2015, Ξινόμαυρο, Π.Ο.Π. Αμύνταιο
Φρέσκο ραβιόλι γεμιστό με λιαστή ντομάτα και φέτα, σε σάλτσα ψητής πιπεριάς και φρέσκα φύλλα σπανάκι,
ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ τρύγος 2013, Ξινόμαυρο – Merlot – Syrah, Π.Γ.Ε. Ημαθία
Μοσχάρι αργοψημένο με σάλτσα από άγρια μανιτάρια, επάνω σε φρέσκα φύλλα ρόκας και flakes παρμεζάνας, γαρνιρισμένο με αρωματικό πουρέ πατάτας,
ΡΑΜΝΙΣΤΑ τρύγος 2012, Ξινόμαυρο, Π.Ο.Π Νάουσα
Κανταΐφι με σάλτσα τριαντάφυλλο και καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης,
ΧΡΥΣΟΓΕΡΑΚΑΣ τρύγος 2013, Οίνος γλυκός όψιμου τρύγου, Gewurztraminer – Μαλαγουζιά, Π.Γ.Ε. Φλώρινα
Τιμή μενού κατ΄άτομο (με τα κρασιά): 33 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (70 άτομα)
Κρατήσεις: 6972 315057
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Nautical Hall
Βόρεια Παραλία
52 100, Καστοριά