Καστοριά

Καστοριά: Η αγροτιά των ΗΠΑ…

2088446

….Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε “αποκαλυπτικό” τον χάρτη των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων.
Τι αποκαλύπτει;
Το εξής τρομερό.
Τους νεοταξικούς και αυτοκρατορικούς Δημοκρατικούς τους ψήφισαν οι “ακτές”.
Εκεί βρίσκεται ο “λαός” τους.
Γιατί;
Γιατί αυτός ο λαός έχει συμφέρον από την αυτοκρατορική λειτουργία των ΗΠΑ. Τα συμφέροντά τους μεγιστοποιούνται από την παγκόσμια αγορά, μέσω μιας διεθνιστικού τύπου πολιτικής. Η δυτική ακτή έχει συμφέροντα από αυτήν την πολιτική.
Εκεί βρίσκεται το Χόλυγουντ.
Εκεί βρίσκεται η κολοσσιαία πορνοβιομηχανία των ΗΠΑ.
Εκεί βρίσκεται η Silicon Valley.
Εκατομμύρια άνθρωποι τρώνε γλυκό “παντεσπάνι” από τις διεθνιστικού τύπου δραστηριότητες του αμερικανικού κεφαλαίου της δυτικής ακτής.
Από τον πιο πλούσιο παραγωγό μέχρι τον τελευταίο καφετζή των πλούσιων εργαζομένων όλοι επωφελούνται από την αυτοκρατορική λειτουργία των ΗΠΑ.
Από την τρομερή κινηματογραφική βιομηχανία μέχρι τα “τέρατα” της παραγωγής software οι πάντες έχουν τεράστια κέρδη.

Τα ανάλογα γίνονται και στην άλλη “ακτή”.
Στην ανατολική “ακτή” βρίσκονται οι υπόλοιπες δραστηριότητες των αυτοκρατορικών ΗΠΑ. Μόδα, εκπαίδευση, φαρμακοβιομηχανία, βιοτεχνολογία, διεθνές χρηματιστήριο, διεθνές εμπόριο, διεθνείς οργανισμοί κλπ..
Και σ’ αυτές τις περιοχές εκατομμύρια Αμερικανών τρώνε γλυκό “παντεσπάνι”.
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια μοιράζονται κάθε χρόνο μεταξύ τους οι ισχυροί του “άξονα” μεταξύ Βοστόνης και Νέας Υόρκης. Ιδιοκτήτες, στελέχη επιχειρήσεων μέχρι και καφετζήδες, οι πάντες γίνονται πλούσιοι εξαιτίας της αυτοκρατορικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Κοντά σ’ αυτούς οι χιλιάδες “νεομετανάστες” της εκπαίδευσης, που, χωρίς καν να διαθέτουν “πράσινη” κάρτα, μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν το αμερικανικό τους “όνειρο”.
Άλλος ως ιδιοκτήτης κάποιας νεοταξικού τύπου διεθνούς “παράγκας” και άλλος ως υψηλόμισθο στέλεχος πολυεθνικής, όλοι έχουν βρει τον “τρόπο” τους να τα κονομήσουν.
Σχεδιαστές, μόδιστροι, ιδιοκτήτες virtual ιντερνετικών εταιρειών, ερευνητές, καλλιτέχνες, χρηματιστές κλπ..
Ένας πολυεθνικός συρφετός ανθρώπων, οι οποίοι “πέτυχαν” εξαιτίας της αυτοκρατορικής λειτουργίας των ΗΠΑ μέσα στις ΗΠΑ. Όλοι αυτοί οι κάτοικοι των “ακτών” είναι ο “λαός” των Δημοκρατικών.

Απέναντι από αυτόν τον “λαό” στέκεται με συγκρουόμενα συμφέροντα ο άλλος αμερικανικός “λαός”.
Ποιοι είναι αυτοί;
Οι κάτοικοι των “έσω” ΗΠΑ.
Η αγροτιά των ΗΠΑ.
Η “πνιγμένη” στα χρέη αγροτιά, η οποία δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τα εισαγόμενα προϊόντα που κατακλύζουν την εθνική τους αγορά.
Που δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί την τεράστια “μεταλλαγμένη” και ως εκ τούτου φτηνή παραγωγή των πολυεθνικών, οι οποίες στη συνέχεια εξαγοράζουν δωρεάν τα χωράφια τους μέσω των τραπεζών.
Δίπλα τους —και με τα ίδια χαρακτηριστικά— στέκεται το πάλαι ποτέ πανίσχυρο Ντιτρόιτ, που βλέπει το μερίδιό του στην εθνική αγορά να μειώνεται συνεχώς.
Που βλέπει την παραγωγή του να μένει αδιάθετη και να σαπίζει στα πάρκιγκ των εργοστασίων.
Που βλέπει την παραγωγή του ακόμα και όταν διατίθεται να μην αποδίδει μεγάλα κέρδη, εφόσον ελλείψει πόρων κατάντησε να απευθύνεται στους “Αλ Μπάντι” και τους “Μεξικάνους” των ΗΠΑ και όχι στους πλούσιους καταναλωτές.

Εκατομμύρια Αμερικανών βλέπουν τη ζωή τους καθημερινά να γίνεται όλο και πιο δύσκολη, εξαιτίας της αυτοκρατορικής λειτουργίας των ΗΠΑ. Άνεργοι εργάτες, κατεστραμμένοι αγρότες, φτωχοί επαγγελματίες που εξυπηρετούν φτωχούς πελάτες είναι ο “λαός” των “έσω” ΗΠΑ.
Κοντά σ’ αυτούς και οι εργάτες των μεγάλων πολεμικών βιομηχανιών, που τρέμουν στη σκέψη ότι μπορεί να καταντήσουν σαν κι αυτούς.
Κοντά σ’ αυτούς οι εργάτες της βαριάς βιομηχανίας, που “σώθηκαν” πρόσκαιρα με την επιβολή προστατευτικών δεσμών στον ευρωπαϊκό χάλυβα.
Κοντά σ’ αυτούς τα εκατομμύρια των αγράμματων μεταναστών, που βλέπουν το αμερικανικό “όνειρό” τους να μην μεταφράζεται σε μια θέση εργασίας στην παραγωγή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο διχασμός των από τη φύση τους διεθνιστικών ΗΠΑ δεν θα άφηνε απ’ έξω τις εθνικές κοινότητές τους. Τις κοινότητες, που έχουν “εξειδικευτεί” μέσα στο σύστημά τους και ως εκ τούτου έχουν αναπτύξει “ειδικά” συμφέροντα μέσα σ’ αυτές. Αυτό δεν είναι και τόσο απλό, γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τις ΗΠΑ.
Γιατί;
Γιατί απλούστατα οι ΗΠΑ κυβερνούνται μονοπωλιακά από δύο εθνικές κοινότητες. Τους Αγγλοσάξονες και τους Εβραίους. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο αυτές οι δύο κοινότητες αποκτήσουν διαφορετικά ειδικά συμφέροντα, υπάρχει κίνδυνος να συγκρουστούν μεταξύ τους και αυτό θα είναι τραγικό για τον αυτοκρατορισμό των ΗΠΑ, αλλά ακόμα πιο τραγικό θα είναι για τον “χαμένο” της σύγκρουσης, ο οποίος θα είναι σίγουρα οι Εβραίοι.
Γιατί θα είναι τραγικό;
Γιατί, αν ο εβραϊσμός χάσει την εύνοια που απολαμβάνει στις ΗΠΑ, απειλείται στο σύνολο του Πλανήτη. Αν βρεθούν οι Αμερικανοεβραίοι υπό “διωγμό” στις ΗΠΑ, σίγουρα θα βρεθούν υπό “διωγμό” όλα τα παρασιτικά αδέρφια τους ανά τον Πλανήτη. Όμως, μαζί μ’ αυτούς θα χάσει την “ομπρέλα” της αμερικανικής προστασίας και το Ισραήλ. Αν δηλαδή τα “σπάσουν” οι Αγγλοσάξονες με τους Εβραίους, οι δεύτεροι θα βρεθούν σε μια κατάσταση καταδίωξης στην αφιλόξενη παγκόσμια “έρημο”.

 

Όλο το άρθρο στο zougla.gr

περισσότερα
Back to top button