ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Δήμος θα πληρώσει το ρεύμα του γηπέδου Μεσοποταμίας

8765432

Αίσθηση από τις τοποθετήσεις Αγγελή-Παύλου-Πετρόπουλου

Όπως ήταν φυσικό το θέμα της διακοπής του ρεύματος στο γήπεδο της Μεσοποταμίας συζητήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο (στο οποίο παρευρέθηκε ο antennes.gr) μετά από σχετικό ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Μουτίδη.

Οι διάλογοι σε ορισμένα σημεία ήταν καυτοί. Χαρακτηριστικά ο κ. Παύλου τόνισε: “Η Μεσοποταμία είναι μεγάλος οικισμός του Δήμου Καστοριάς και παρακαλώ αυτό να το σεβαστεί όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Υπηρεσίες. Δεν μπορείτε να παίζετε με μία περιοχή 3.000 κατοίκων.”

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Αγγελή λέγοντας ότι “κανένας δεν παίζει με κανέναν. Τα προβλήματα άλλοι τα δημιουργούν και αυτό θα αποδειχθεί πολύ σύντομα“, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για το ποιος ή τι κρύβεται πίσω από αυτές τις διακοπές της ΔΕΗ.

Αίσθηση, επίσης, προκάλεσε και μία φράση του κ. Πετρόπουλου:
Θεωρώ ότι ο Δήμος θα πρέπει να ξεπεράσει τους όποιους νόμους, τις όποιες διαδικασίες, ώστε να μπορεί να σταθεί δίπλα στους συλλόγους“, για να εισπράξει την απάντηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παπαδόπουλου ότι ο Δήμος πρέπει να κινείται μέσα στα όρια της νομιμότητας.

 

 

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button