ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου – Α.Σ. Παναργειακός 1-5 (φωτογραφίες – βίντεο – ρεπορτάζ)

IMG_2144[1]

Δεκτή η συγγνώμη του προπονητή της Λεύκης κ. Ρίμπα προς τους Χρήστο Καλύβα και Γιώργο Τσαμτσάκη

Εύκολα πέρασε ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ απ’το Κωσταράζι επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 5-1. Οπροπονητής Χρήστος Καλύβας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά φέτος τον Γιάννη Βλαχόπουλο ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Θοδωρής Τσακάλης που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της μεγάλης ομάδας του Α.Σ.Παναργειακού. Κάτω απ’τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Δημήτρης Αζέμης που είχε να αγωνιστεί απ’ την πρώτη αγωνιστική καθώς απουσιάζει λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων.
Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν στην αρχική εντεκάδα είναι οι Παπαηλίας, Βακόπουλος, Ιωάννου, Μπεκίρης, Ευαγγέλου, Μήλιος Π. , Αχμετλί, Λέκκος και Τσαμτσάκης. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν επίσης οι Ιωαννίδης και Μουρατίδης.
Τα γκολ για την ομάδα του Παναργειακού πέτυχαν οι Ιωάννου, Παπαηλίας, Αχμετλί(2) και Μπεκίρης.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Σ.Παναργειακός αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος, υποδεχόμενος στην έδρα του την Δόξα Κορησού. Ο αγώνας δε θα γίνει το Σάββατο 23 Απριλίου λόγω εκδηλώσεων που θα γίνουν εκείνη τη μέρα στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού. Πιθανή ημερομηνία είναι η 27η Απριλίου και θα ανακοινωθεί στο επίσημο site και στο facebook της ομάδας.
Στο μεταξύ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέρασε η Αστραπή Μεσοποταμίας (62)μετά τη νίκη της επί του Κάστορα με σκορ 2-1. Ωστόσο ισοβαθμεί στην 1η θέση με την Καλλιθέα (62) που νίκησε το Μαυροχώρι και έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Πολυκάρπη με 61 βαθμούς ενώ ο Κάστορας πέρασε στην 4η θέση με 60 βαθμούς. Στην τελευταία αγωνιστική η Πολυκάρπη υποδέχεται την Καλλιθέα, η Αστραπή υποδέχεται το Κωσταράζι και ο Κάστορας υποδέχεται το Νταηλάκι.
Στο facebook του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ θα ενημερώνεστε live για τις εξελίξεις στους πιο σημαντικούς αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής.
                                     
Το απ’ευθείας φάουλ-γκολ του Αχμετλί
Απόκρουση του Αζέμη σε φάουλ έξω απ’την περιοχή
 
Στο μεταξύ δεκτή κάνει το σωματείο του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ τη συγγνώμη του προπονητή της Λεύκης κ.Ρίμπα  προς τους Χρήστο Καλύβα και Γιώργο Τσαμτσάκη, για την στάση του μετά το τέλος του αγώνα της Λεύκης με τον Α.Σ.Παναργειακό και του εύχεται καλή συνέχεια στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

 

panargiakosfc.gr

 

περισσότερα
Back to top button