Ελλάδα

Σκορδομακαρονάδα

skordomakaronada_again_84c64d0e742cca31397f73333a508038Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 3- 4 σκελίδες σκόρδο
  • 3 ντομάτες τριμμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • ελαιόλαδο
  • μια χούφτα βασιλικό φρέσκο
  • αλάτι
  • πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μία άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζετε το σκόρδο, προσθέτετε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τέλος τη ζάχαρη. Τα αφήνετε να πάρουν βράση.

     

  2. Στη συνέχεια μεταφέρετε τα μακαρονια στη σάλτσα και ανακατεύετε συνεχώς. Προσθέτετε λίγο νερο απο αυτό που βράζατε τα μακαρόνια. Λίγο πριν τα βγάλετε από τη φωτιά προσθέτετε και το βασιλικό, ανακατεύετε και σερβίρετε.

     

Συμβουλή

Το σκόρδο ανάλογα με το γούστο μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο!

icookgreek.com

περισσότερα
Back to top button