Καστοριά

Στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς το μοίρασμα μανταρινιών το θεωρούν αναπτυξιακό έργο (του Μανώλη Μάνου)

Adamopoulos1_853x640-864x400_c

 Από αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά 

Κάθε φορά που μοιράζουν μανταρίνια η άλλα τρόφιμα σε ελάχιστους δικαιούχους η Αντιπεριφέρεια  Καστοριάς με ευθύνη του Αντιπεριφερειάρχη Σ.Αδαμόπουλου  το ανακοινώνουν από τα τοπικά Μ.Μ.Ε σαν να πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό εργο – ένα από αυτά προφανώς που υποσχέθηκε αλλά δεν πραγματοποίησε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην Καστοριά και στη  Δυτ. Μακεδονία .

Απλά προφανώς έτσι θέλουν να “καπακώσουν”τον λαό της Καστοριάς και ελπίζουν ότι θα το καταφέρουν – να συμψηφίσουν το μοίρασμα μανταρινιών αξίας 0.30 και 0.50 λεπτών επί 5 κιλά αξία 2,5 ευρώ ανά δικαιούχο οικογένεια, με τα αναπτυξιακά έργα που υποσχέθηκαν και με τις υποσχέσεις αυτές τις οποίες και εκλέχτηκαν.

Δείτε απόσπασμα των  γραπτών ανακοινώσεων στον ηλεκτρονικό τύπο, γιατί υπάρχουν και ανακοινώσεις σε τοπικά ραδιόφωνα και κανάλια σαν να πρόκειται για αναπτυξιακό έργο τεραστίων διαστάσεων, οι δικαιούχοι είναι ελάχιστοι και είναι εφικτό να ειδοποιούνται τηλεφωνικά και διακριτικά αν δεν υπήρχε η πολιτική σκοπιμότητα (στον νομό Φλώρινας οι δικαιούχοι είναι κυρίως τσιγγάνοι) :

 

Η Π. Ε. Καστοριάς Παρέλαβε Μανταρίνια για Δωρεάν Διανομή σε κατοίκους της

Δ.Τ-Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Παρέλαβε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2016 μανταρίνια, τα οποία πρόκειται να μοιραστούν μέσω των τριών Δήμων της ΠΕ Καστοριάς και της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συμπολίτες μας.

Οι ποσότητες θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΓΕΟΚ (την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά για την συνεισφορά της), έως ότου κληθούν οι Δήμοι και η Μητρόπολη, να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν αποστείλει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς. Στη συνέχεια οι ίδιοι θα ορίσουν τις ημερομηνίες και τα σημεία διανομής του προϊόντος.
Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).
Οι Δικαιούχοι και των δύο κατηγοριών οφείλουν να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτας σίτισης Ανθρωπιστικής Κρίσης).

fyllokaiftero1.blogspot.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button