Ελλάδα

Χαλκιδική: Τι αναφέρει η αστυνομία για τη συνάντηση Κούγια – συζυγοκτόνου – Η νέα δραματική έκκληση του παππού (βίντεο)

b872d6f511a78b173f3987a5911c94cb_XL

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου, από τον πατέρα του, Τζέιμς Κλοντ Λέσι, η αστυνομία δίνει τις δικές της απαντήσεις που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο το θρίλερ.

Αξιωματικοί που παίρνουν μέρος στις έρευνες τόνιζαν στο NewsIt.gr, πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν επικοινώνησε μαζί τους μετά το ραντεβού, αλλά χθες λίγο πριν βγει το θέμα στα ΜΜΕ. Με αυτό τον τρόπο διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που ήθελαν τον κύριο Κούγια να έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τις αρχές για τις κινήσεις και την επίμαχη συνάντηση με τον συζυγοκτόνο.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο άντρας που είδε ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι. Ο γνωστός ποινικολόγος είπε πως τον είδε μέσα σε ένα πράσινο αυτοκίνητο και όπως τόνισε φορούσε ένα σκούφο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Παράλληλα, δραματική είναι η έκκληση που απευθύνει ο παππούς του Φοίβου, στον δολοφόνο της κόρης του, να αφήσει το παιδί να φύγει, λίγες ώρες μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση και τη συνάντηση του συζυγοκτόνου με τον Αλέξη Κούγια. «Εγώ τον παρακαλάω να αφήσει το παιδί» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, από τη Χαλκιδική.

Αναφερόμενος στην επικοινωνία του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια με τον Αλβανό συζυγοκτόνο, ο κ. Λάμπης Μαυρομάτης, ανέφερε ότι οι έρευνες της αστυνομίας, τόσο καιρό είχαν επικεντρωθεί στη Χαλκιδική, ενώ ο Φοίβος με τον πατέρα του είχαν φτάσει στα Μέγαρα.

Τέλος, ο παππούς του Φοίβου, επισήμανε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση έχει δείξει και η ιταλική τηλεόραση, στην οποία θα εμφανιστεί το απόγευμα για να διαπιστώσει μήπως προκύψει και από εκεί κάποιο στοιχείο.

 
περισσότερα
Back to top button