ΕλλάδαΚαστοριά

Ιδιαίτερη αναφορά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στις επιτυχίες της Αστυνομίας Καστοριάς

8765432

Παρουσία αρχηγού της αστυνομίας σε υπόθεση παρουσίασης από κεντρική ή περιφερειακή υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. σε εκτός αρχηγείου αστυνομική έδρα, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Ο κ. Τσουβάλας αιφνιδίασε και ξάφνιασε με την αναπάντεχα απρόσμενη εμφάνιση του  ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ και στην αίθουσα Τύπου της ασφάλειας η παρουσίαση δύο πολύ σημαντικών υποθέσεων εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων διακίνησης χασίς και κοκαΐνης.
Η είσοδος του στην αίθουσα σόκαρε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θοδωρή Χρονόπουλο που μόλις είχε ολοκληρώσει την ανάλυση των στοιχείων των δύο υποθέσεων κι ετοιμάζονταν να δώσει το λόγο για ερωτήσεις στους δημοσιογράφους.
Στο σημείο αυτό ακριβώς κόμπιασε, λέγοντας κ. αρχηγέ και ο κ. Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον αττικάρχη υποστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, κάθισε μαζί με τον διοικητή της ασφάλειας Χρήστο Παπαζαφείρη και τον επικεφαλής της δίωξης ναρκωτικών Κώστα Παναγιωτόπουλο, ζητώντας να κλείσουν οι κάμερες.
Στη συνέχεια, εξέφρασε την πολύ μεγάλη ικανοποίηση και την ευαρέσκεια του προς το προσωπικό της αστυνομίας που αφιερώνεται στον καθημερινό πόλεμο κατά των ναρκωτικών, για να συμπληρώσει τα εξής: “Η αστυνομία έχει να παρουσιάσει το τελευταίο 20ήμερο εκπληκτικά αποτελέσματα με αιχμή τη δίωξη ναρκωτικών Αττικής αλλά και τις υπηρεσίες ναρκωτικών και ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Καστοριάς και άλλων πόλεων της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου.
Έχουν κατασχεθεί 3,3 τόνοι ακατέργαστης κάνναβης, κάτι που αναγκάζει να συγχαρώ δημόσια το προσωπικό όλων αυτών των υπηρεσιών”.
Σχολιάζοντας στη συνέχεια αξιωματικοί της ασφάλειας την εμφάνιση του κ. αρχηγού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr διέκοψε σύσκεψη στο αρχηγείο για να παραστεί στην ΓΑΔΑ, ότι για το προσωπικό τους η ηγετική αυτή ενέργεια, συνιστά τεράστια ηθική ικανοποίηση και ώθηση για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά”.

 

περισσότερα
Back to top button