Καλτσόνε με σπανάκι, κασέρι και κοτόπουλο από τον Καστοριανό Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
Για την ζύμη
- 360 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
- 4 γραμμάρια (1 κ.γ. γεμάτα) στιγμιαία μαγιά
- 10 γραμμάρια (1 1/2 κ.γ.) ζάχαρη
- 7 γραμμάρια (1 κ.γ.) αλάτι ψιλό
- 20 ml (1 1/2 κ.σ.) ελαιόλαδο
- 220 ml χλιαρό νερό
Δείτε την παρασκευή της ζύμης ΕΔΩ
Για την γέμιση
- 1 στήθος κοτόπουλου
- 200 γρ τομάτα κονκασέ
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 1/2 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- 1/2 κ.τ.γ. ζάχαρη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 χούφτες φύλλα από σπανάκι baby ή κανονικό
- 300 γρ κασέρι Βόλου
Η εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr