Καστοριά

Καστοριά: Οι ηλεκτρονικές αγορές “διαλύουν” την τοπική αγορά, όμως ίσως δώσουν τη λύση

 

Χτύπημα κάτω από τη μέση αποτελεί για την τοπική αγορά η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσω διαδικτύου. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές φαίνεται πως στρέφονται στην οθόνη του υπολογιστή τους και με ένα κλικ αγοράζουν αυτό το οποίο θέλουν από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη.

Προκειμένου όμως να ανασάνουν οι καταστηματάρχες πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις και από το Επιμελητήριο Καστοριάς, μια εκ των οποίων είναι το “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν”.

Στην ουσία δηλαδή μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, το κάθε κατάστημα θα μπορεί να εκθέσει την επιχείρησή του, αλλά και τα προϊόντα στο διαδίκτυο, διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό το καταναλωτικό του κοινό «Θέλω να πιστεύω ότι και με την ενημέρωση που θα έχουν από τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς, αλλά και από το φορέα υλοποίησης του όλου εγχειρήματος δηλαδή του Επιμελητηρίου Καστοριάς, πολλοί από τους συναδέλφους θα τολμήσουν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πανταζή και τόνισε πως η δράση αυτή αποτελεί μια θετική διέξοδο για τους καταστηματάρχες της Καστοριάς.

 orizontespress.gr

 

 

 

 

 

 

περισσότερα

2 Comments

  1. Όποιος έχει μυαλό θα βγάλει χρήμα. Κάτι που παρατηρησα είναι τα καστοριανα site δεν έχουν τιμές και δε γράφουν πολλά. Δεν έχουν καταλάβει ότι σήμερα οι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να συγκρινουν τιμές και σερβις μετά την πώληση. Όποιος δεν έχει παρουσία στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει. Μόνο το Public που είναι πολυκαταστημα έχει τιμές για όλα τα ηλεκτρονικά του.

  2. Για τηλέφωνα και Η/Υ όλες οι μεγαλες αλυσίδες έχουν τιμες. Οι περισσότερες έχουν καταστήματα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button