Από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
90 λεπτά
Προετ. 20 λεπτά | Μαγείρεμα: 15 λεπτά | Μερίδες: 4
ΥΛΙΚΑ
Για τη γέμιση
- 200 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά
- 200 γραμμ. αρνίσιο κιμά
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένες πιπεριές
- 4 τομάτες κομμένες σε μικρά καρέ (όχι τριμμένες)
- 3 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ κύμινο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για τη ζύμη
- 500 γραμμ. αλεύρι σκληρό
- 300 ml νερό (προσθέτουμε σταδιακά όσο χρειαστεί η ζύμη ώστε να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια)
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 2 πρέζες αλάτι
Δείτε εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr