ΕκδηλώσειςΚαστοριάΚόσμος

Εκδήλωση στη Μελβούρνη και ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς (φωτογραφίες)

Σήμερα 12 Ιανουαρίου στην ελληνική κοινότητα στην Μελβούρνη Αυστραλίας και συγκεκριμένα στα γραφεία του Νέου Κόσμου έγινε παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Μίμη Σοφοκλέους με τίτλο “Μελβούρνη Λεμεσός δυο Λιμάνια”.

Έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν χάρη στην προσφορά των δυο δωρητών Μιχάλη και της Τζένης Ηλιού στην ενίσχυση της παιδιατρικής πτέρυγας του νοσοκομείου Καστοριάς.

«Αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά για την μεγάλη προσφορά προς το νοσοκομείο Καστοριάς και ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον συγγραφέα αλλά και τους δυο δωρητές» δήλωσε η βουλευτής .

Σας παραθέτουμε το ευχαριστήριο της βουλευτού που διαβάστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου:

“Νιώθω βαθιά υποχρέωση να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον συγγραφέα του βιβλίου “Μελβούρνη Λεμεσός δυο Λιμάνια” Μίμη Σοφοκλέους και τους Μιχάλη και Τζένη Ηλιού για τη διάθεση εσόδων από το βιβλίο, στην ενίσχυση της παιδιατρικής πτέρυγας του νοσοκομείου Καστοριάς.

Η δωρεά εκ μέρους τους, αποτελεί δείγμα της μεγαλοψυχίας τους και της αγάπης για τον τόπο καταγωγής τους. Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και αλτρουισμού, μια πολύ ευγενική χειρονομία που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας της παιδιατρικής πτέρυγας του νοσοκομείου Καστοριάς και στην υποστήριξη των υπηρεσιών υγείας του.
Δεχόμαστε με χαρά και ευγνωμοσύνη τη δωρεά αυτή και θα τύχει της καλύτερης αξιοποίησης.
Εύχομαι το βιβλίο να είναι “καλοτάξιδο” από την Λεμεσό ως την Μελβούρνη αλλά και σε όλα τα λιμάνια που ταξίδεψε ο Καββαδίας.

Με εκτίμηση Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής Σύριζα Καστοριάς

 

 

περισσότερα
Back to top button