Καστοριά

Σε κατάσταση ανάγκης το «Δημήτρης Διαμαντίδης»

Την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της Καστοριάς τόνισε ο πρόεδρος του ΑΣΚ, Ναούμ Δίτσιος, στον δήμαρχο Ανέστη Αγγελή

Σε άσχημη κατάσταση, που σίγουρα δεν προσφέρεται για αγώνες ή προπονήσεις, βρίσκεται το «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά.

Ο πρόεδρος του ΑΣΚ, Ναούμ Δίτσιος, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και τον ενημέρωσε για τις συνθήκες που υπάρχουν τονίζοντας την ανάγκη να κατασκευαστεί ένα νέο κλειστό αφού το υπάρχον δεν παρέχει πλέον ούτε τα στοιχειώδη.

«Το γήπεδο αυτό δεν αντέχει άλλο. Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά έκαναν προπονήσεις χωρίς θέρμανση», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα η ανδρική ομάδα που παίζει στην Α2 αναγκάστηκε να κάνει δύο προπονήσεις στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού.

sport-fm.gr

 

 

 

περισσότερα

One Comment

  1. Πήγα και είδα τον αγώνα. Πρεπει να γίνει καινούργιο κλειστό. Αυτό είναι παλιό. Σωστά ο κ Διτσιος το επισημαίνει, αλλά δεν ξέρω αν ο Δήμαρχος είναι ικανός. Η Καστοριά έχει ανάγκη από ουσιαστικές υποδομές. Ο Αθλητισμός είναι πολύ καλή ασχολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button