Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Νοσοκομείο Καστοριά: Δύο νέοι γιατροί – Αύξηση της κίνησης (ρεπορτάζ)

Με προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ έχουν προσληφθεί 21  άτομα

Δύο  νέοι  μόνιμοι  γιατροί, εκ των οποίων ο ένας είναι καρδιολόγος και ο άλλος  ακτινολόγος, αναμένεται  να  τοποθετηθούν  και  να αναλάβουν τα καθήκοντα τους τις επόμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Καστοριάς, μετά την ολοκλήρωση των  διαδικασιών  για την πρόσληψη  τους.

Αυτό  δήλωσε  σε συνέντευξη του στην μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα της ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  Διοικητής  του Νοσοκομείου Καστοριάς  Βασίλης Αντωνιάδης , προσθέτοντας  ότι το Νοσοκομείο Καστοριάς έχει ενισχυθεί  επίσης με επιπλέον επικουρικούς γιατρούς όπως και με άλλο  προσωπικό  από  προγράμματα απασχόλησης και παράλληλα   αναμένεται η πρόσληψη και άλλων μόνιμων  γιατρών.

Ειδικότερα, με προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ έχουν προσληφθεί 21  άτομα στο Νοσοκομείο Καστοριάς,  στα οποία δόθηκε παράταση ενός ακόμη έτους προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν  τις υπηρεσίες τους στο Νοσοκομείο, ενώ έχει περάσει από το συμβούλιο κρίσης και προχωρά η διαδικασία της πρόσληψης ενός μόνιμου Ορθοπεδικού γιατρού στο Νοσοκομείο  Καστοριάς τους επόμενους μήνες και  όπως δήλωσε  ο  κ. Αντωνιάδης, «στις νέες προσλήψεις μόνιμων γιατρών που θα προκηρυχθούν  τους πρώτους μήνες του 2018, αναμένεται μεταξύ άλλων η πρόσληψη μόνιμου  αναισθησιολόγου  και  παιδιάτρου».

Σε  ότι  αφορά  την  κίνηση στο Νοσοκομείο  Καστοριάς , σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία ,  καταγράφεται  πολύ  μεγάλη αύξηση κατά το 2017 που πέρασε, όπου οι εργαστηριακές εξετάσεις αυξήθηκαν κατά 200.000  σε σχέση  με τις αντίστοιχες, μικροβιολογικές , βιοχημικές και αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν το 2016.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

ert.gr

 

περισσότερα
Back to top button