Ετοιμάστε για το ρεβεγιόν τη νοστιμότερη βασιλόπιτα με νιφάδες βρώμης και πορτοκάλι, από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
Για την ζύμη
- 150 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 80 γρ. μαύρη υγρή ζάχαρη
- 40 γρ. μέλι
- 350 γρ. νιφάδες βρώμης
- 50 γρ. λευκά αμύγδαλα
- 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 12 δαμάσκηνα απύρηνα αποξηραμένα
- άχνη για το πασπάλισμα
Για τον πουρέ πορτοκαλιού
- 2 μεγάλα πορτοκάλια
- νερό
Δείτε την εκτέλεση στο