Μανιταρόσουπα με κάστανα από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. κάστανα προβρασμένα (υπάρχουν και έτοιμα εμπορίου)
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 λίτρο νερό
1 καρότο
1 πράσο
2 δαφνόφυλλα
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ελάχιστο ελαιόλαδο
λίγο γάλα αμυγδάλου για το σερβίρισμα
Η εκτέλεση της συνταγής στο kitchenvillage.gr