Από τον ΣΕΦ Βασίλη Καρανικόλα
Υλικά για 4 μερίδες
- 500 γραμ. Γίγαντες Καστοριάς
- 2 λουκάνικα πρασάτα
- 80 γραμ. ελιές σε ροδέλες
- Αλάτι-πιπέρι
- 5 γραμμ. Κρόκος Κοζάνης
- 1 κ.γ. Μπούκοβο
- 80 ml ελαιόλαδο
Υλικά για το πέστο πιπεριάς
- 6 πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
- 60 γραμ. καρύδια
- Φρέσκα μυρωδικά κ.π. (ρίγανη-δυόσμος)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 150 γραμ. Φέτα
- 1 κ.σ. μέλι
- 100 ml Ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr