Cheesecake με κατίκι Δομοκού, δύοσμο και φράουλες από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα
ΥΛΙΚΑ
Για την βάση
- 1 Πακέτο 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 60γρ. Βούτυρο
Για την κρέμα
- 500γρ. Κατίκι Δομοκού
- 500γρ. Κρέμα γάλακτος 35%
- 60γρ. Ζάχαρη άχνη
Για τον πουρέ φράουλας
- 250γρ.Φράουλες ώριμες
- 40γρ. Άχνη ζάχαρη
- 6 Φύλλα ζελατίνης
- 4 Φύλλα δυόσμου
- 5ml Χυμό λεμόνι
Διαβάστε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr