Υλικά συνταγής
- 1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. χυμό ντομάτας
- 1/2 φλιτζάνι ρύζι γλασέ ή καρολίνα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ζωμό λαχανικών έτοιμο ή σπιτικό
Εκτέλεση συνταγής
- Σοτάρετε όλα τα λχανικά στο ελαιόλαδο. Ρίχνετε νερό (μέχρι να σκεπάσει τα λαχανικά) αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα ντομάτας και το ζωμό λαχανικών.
- Αφήνετε το φαγητό να βράσει για 10′-15 περίπου, στη συνέχεια ρίχνετε το ρύζι και μαγειρεύετε για άλλα 10′ (προσθέτετε νερό αν χρειαστεί). Σερβίρετε.