ΕλλάδαΚαστοριά

10 εσωτερικές πισίνες ξενοδοχείων για βουτιές αναζωογόνησης – Η μία στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Ο καιρός δεν είναι λόγος να σας κρατήσει μακριά από το νερό. Κρατήστε το beach body σας όλο τον χρόνο και απολαύστε ένα μπάνιο με θέα τις πλαγιές των βουνών ή ακόμη με το χιόνι να πέφτει απαλά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που σας φιλοξενεί!

Της Βασιλικής Θεοδωρίδου

Τα παρακάτω ξενοδοχεία αποτελούν εξαιρετική επιλογή για να χαρείτε τον Χειμώνα στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε τα!

10 πισίνες ξενοδοχείων που δε θα θέλετε να βγείτε απ΄αυτές

Aar Hotel & Spa, Ιωάννινα
Βαθμολογία 87/100

Το ξενοδοχείο

Το Aar Hotel & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα Ιωάννινα, με χώρους διαμορφωμένους με διακριτική διακόσμηση, σε γήινες αποχρώσεις και λιτές γραμμές επίπλων. Τα δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με οικολογικά στρώματα Aloe Vera, απαλά σεντόνια και μαξιλάρια Salvivi, φτιαγμένα έτσι ώστε να προσφέρουν την ανάπαυση και τη χαλάρωση που ονειρεύεστε.

Θα βρείτε άνετους χώρους, όμορφα διακοσμημένους και κατάλληλα εξοπλισμένους για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας διαλέξτε έναν από τους τρεις τύπους δωματίων: Executive Μονόκλινο, Executive Δίκλινο & Executive Τρίκλινο.

Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα και το Beauty & Wellness Spa

Είτε επιλέξετε το ξενοδοχείο για διακοπές, είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στα Ιωάννινα, θα είναι μεγάλη παράλειψη εάν δεν αφιερώσετε λίγο χρόνο χαλάρωσης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που διαθέτει το Aar Hotel & Spa. Το καλοκαίρι, το καταπράσινο τοπίο που περιστοιχίζει το ξενοδοχείο θα σας μεταδώσει τη γαλήνια αύρα του, ενώ τον χειμώνα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βουτιές στους 30ο C παρακολουθώντας ταυτόχρονα να πέφτει έξω το χιόνι!

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 23:00

Χαρίστε στον εαυτό σας το σπουδαίο δώρο της απόλυτης υγείας και χαράς. Επιλέξτε ανάμεσα από μία ποικιλία θεραπειών το μασάζ που σας ταιριάζει κι ένας prive, πλήρως ατμοσφαιρικός χώρος περιμένει να σας ταξιδέψει στη χώρα της αναζωογόνησης. Εκτός από τη χρήση της σάουνας, του χαμάμ, του τζακούζι και των θεραπειών μασάζ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να σας προσφέρει επιπλέον εξειδικευμένες θεραπείες σώματος αλλά και προσώπου.

Ώρες λειτουργίας: από Τρίτη έως Κυριακή 13.00 – 21.00

Ananti City Resort, Τρίκαλα
Βαθμολογία 93/100

Το ξενοδοχείο

Κάντε το Ananti Resort το προσωπικό σας καταφύγιο σε ένα απο τα 18 εκλεπυτυσμένα και άνετα δωμάτια, ανάμεσα τους και τρεις πολυτελείς σουίτες, τα οποία διαθέτουν τζαμαρίες που προβάλλουν τη φανταστική θέα της πόλης των Τρικάλων, του Θεσσαλικού κάμπου και των γύρω βουνών. Τα κρεβάτια της Coco – Mat και τα ευρύχωρα μπάνια προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για μια ξεκούραστη και χαλαρωτική διαμονή μετά από ένα μεγάλο περίπατο στην πόλη ή τις καθημερινές σας εξορμήσεις στα Μετέωρα και τις γύρω περιοχές.

Το Anatasi Spa & Wellness και η εσωτερική πισίνα

Ανυψώστε τις αισθήσεις και το πνεύμα σας ενώ εισέρχεστε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ηρεμίας. Παραδοθείτε σε μια όαση ευεξίας και αφήστε το εξειδικευμένο προσωπικό του να σας περιποιηθεί. Στο Anatasi Spa & Wellness μπορείτε να διαλέξτε από μια μεγάλη γκάμα θεραπευτικών μασάζ και περιποιήσεων ομορφιάς, να βουτήξτε στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, να αναζωογονήστε το σώμα σας στο δωμάτιο ατμού, να χαλαρώσετε στη σάουνα , να απολαύσετε το τζακούζι ή να εξασκηθείτε στο γυμναστήριο.

Limneon Resort & Spa, Καστοριά
Βαθμολογία 87/100

Το ξενοδοχείο

Πολυτελές, ατμοσφαιρικό και παράλληλα φιλικό, δένει απόλυτα με το θαυμάσιο τοπίο των επιβλητικών βουνών που περικλείουν στην αγκαλιά τους τη λίμνη. Το Limneon Resort αποτελείται από δύο κτίρια με μοναδική αρχιτεκτονική επηρεασμένη από την καστοριανή παράδοση. Ο συνδυασμός πέτρας, ξύλου και γυαλιού, με τα ζεστά χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία, αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια να δημιουργηθεί μια αίσθηση παράδοσης, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε ένα γαλήνιο, άνετο και σύγχρονο περιβάλλον με πλούσιους κήπους, τρεχούμενα νερά και πισίνα.

Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα & υδρομασάζ

Το Noufaro Spa-fitness club διαθέτει θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με σύστημα καθαρισμού UV που σημαίνει ότι το νερό είναι φιλικό για το δέρμα. Ο ιδιαίτερος φωτισμός και η αντανάκλαση του ηλιακού φωτός, καθώς και η θέα στην όμορφη λίμνη της Καστοριάς δημιουργούν ιδανικές συνθήκες όχι μόνο άθλησης αλλά και χαλάρωσης από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Παράλληλα μπορείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να τονώσετε τη διάθεσή σας και τους μυης σας χωρίς να επιβαρύνετε τις αρθρώσεις σας.

Υδρομασάζ: στον ατμοσφαιρικό χώρο της πισίνας, απολαύστε επίσης λίγα λεπτά στο ζεστό Jacuzzi, για να απαλλαγείτε από την κούραση και το άγχος.

Σάουνα/ Χαμάμ: στο Noufaro Spa – Fitness Club μπορείτε να απολαύσετε σάουνα και χαμάμ επτά μέρες την εβδομάδα. Οι υψηλές θερμοκρασίες, θα σας χαλαρώσουν μετά την προπόνηση σας, ξεκουράζοντας τους μυς.

*Σημαντική σημείωση: τα άτομα κάτω των 16 ετών επιτρέπεται να επισκέπτονται την εσωτερική πισίνα καθημερινά 09:00 – 13:00 και πάντα με τη συνοδεία ενήλικα.

 

Δείτε τις υπόλοιπες μαγευτικές εσωτερικές πισίνες ξενοδοχείων στο TripAdvisor

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button