ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ημερίδα ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Η πρόληψη το καλύτερο όπλο» και για τον καρκίνο του μαστού

http://kastoria365.gr/wp-content/uploads/2017/10/22751155_1785985705027449_461719699_o.jpg

Η μάχη με τον καρκίνο του μαστού μπορεί να νικηθεί, αρκεί να γίνει έγκαιρα η διάγνωση της νόσου, μιας και η ιατρική επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, επισημάνθηκε στην επιστημονικού χαρακτήρα ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού και Γυναίκα: Τι πρέπει να γνωρίζουμε».

Η ημερίδα που διοργάνωσαν με επιτυχία ο σύλλογος γονέων, παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών ΜΑΖΙ ΣΟΥ, έλαβε χώρα στο δημαρχείο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς.

Έγκριτοι επιστήμονες, συμπολίτες μας παρουσίασαν όλες τις πτυχές του θέματος και φυσικά έκαναν λόγο για το πώς μπορούμε να προλάβουμε τη συγκεκριμένη νόσο.

Ομιλητές: Πόλυ Μαρμαρέλη ακτινολόγος, διευθύντρια του Νοσοκομείου Καστοριάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος χειρουργός, μαιευτήρας, γυναικολόγος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς , Παναγιώτης Τσιαούσης χειρουργός στην Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Βαλούκας ογκολόγος, Δημήτριος Οικονόμου πλαστικός επανορθωτικός χειρουργός και Ίντα Ελιάου συμβουλευτική ψυχολόγος.

 

 kastoria365.gr

 

περισσότερα
Back to top button