ΑθλητικάΚαστοριά

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΚΕΛΕΤΡΟΝ το τουρνουά Ε3 κοριτσιών 14 ετών(φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βαθμολογούμενο τουρνουά Ε3 κατηγορία κοριτσιών 14 ετών που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ. Μεγάλη νικήτρια η ΔΑΛΑΠΑΣΧΟΥ της Πτολεμαίδας που επεκράτησε στον τελικό της Σιδηροπούλου της Βέροιας στο super tie break σε ένα συγκλονιστικό τελικό όπου ο τελικός πόντος διήρκησε 24 κτυπήματα!  Η άρτια οργανωτικά διοργάνωση άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τις αθλήτριες και τους συνοδούς , τα δε γήπεδα εντυπωσίασαν (μακράν τα καλύτερα που έχουν αγωνιστεί, δήλωναν άπαντες).
Στους αγώνες παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Καστοριάς κ Ζήσης Λάζαρος, ο πρόεδρος της Γ Ένωσης κ. Τσαρκνιάς και ο πρόεδρος του Ο.Α. Πτολεμαΐδας και μέλος του δ.σ. της Ομοσπονδίας κ. Τσιάρας δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου και προτρέποντας τους ανθρώπους του Ομίλου για επέκταση των γηπέδων ώστε να καταστεί εφικτή η διοργάνωση μεγάλων τουρνουά (μη ξεχνάμε και την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή -υπεύθυνου τριεθνών συναντήσεων). Τις απονομές έκανε ο οδοντίατρος κ. Στεφουλάκος.
Αγωνιστικά οι πολλοί αθλητές του ομίλου πέτυχαν αρκετές νίκες πιστοποιώντας το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται (έπεται συνέχεια).

περισσότερα
Back to top button