Καστοριά

Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Καστοριάς διαψεύδει τις υποψηφιότητες Kανδύλη και Τσιφλικιώτη

Σχετικά με τη δημοσίευση της έντυπης έκδοσης της Κυριακάτικης εφημερίδας REAL, όπου αναφέρονται “αποκλειστικές” πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Σιαδήμα για τα πρώτα 50 ονόματα που «κλείδωσαν» για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και που μέσα σε αυτά αναφέρονται τα ονόματα τηs κ. Αγνής Kανδύλη  και του κ. Βασίλειου Τσιφλικιώτη δηλώνω ότι σύμφωνα με το άρθρο 30 του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών είναι δικαίωμα του Προέδρου του Κόμματος, δηλαδή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καλούμαστε για μια ακόμη φορά να διαψεύσουμε λοιπόν τα αυτονόητα. Οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Καστοριάς όπως και στους υπόλοιπους Νομούς ήταν, είναι και θα είναι αποκλειστική απόφαση του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος. Όταν οι ανάλογες λίστες καταρτιστούν, θα ανακοινωθούν από τις αντίστοιχες ΝΟΔΕ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως εν δυνάμει επόμενος Πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνος να επιλέξει στελέχη και συνεργάτες από μια νέα γενιά σκέψης για να γίνει πράξη το σύνθημά του “Η Ελλάδα από την αρχή”. Κάθε δημοσίευμα έως τότε θα πρέπει να θεωρείται αβάσιμο.

Καλούμε επίσης με την σειρά μας, όλους όσους ανακοινώνονται τα ονόματά τους να διαψεύδουν με την σειρά τους τα αντίστοιχα δημοσιεύματα.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ

 Στέργιος Αδάμ

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button