ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Τελετή αποφοίτησης της σχολής Κάνοε-Καγιάκ

Ολόκληρη η kayakoπαρέα θα ανταμώσει σε μια όμορφη τελετή και η χαρά μας είναι μεγάλη.
Στα πλαίσια της Σχολής Canoe-Kayak ,οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα εκτός από την απολαυστική και διασκεδαστική προπόνησή τους, να διδαχτούν όλα όσα χρειάζονται για να μπορούν να κινηθούν με απόλυτη ασφάλεια στο νερό, γνωρίζοντας τον σωστό τρόπο διαχείρισης και πλεύσης του σκάφους.
Παράλληλα απέκτησαν και γνώσεις Αυτοδιάσωσης- Διάσωσης καθώς και Πρώτων Βοηθειών.
Όλα αυτά τα εφόδια στάθηκαν απολύτως ικανά να τους κάνουν να αγαπήσουν το νερό, να νοιώσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.
Όσοι τελικά τα κατάφεραν να είναι στη λίστα των επιτυχόντων της σχολής μας, θα δούνε το αποτέλεσμα των κόπων τους αποτυπωμένο στο χαρτί.
Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία όμως είναι το γεγονός ότι γνωριστήκαμε, γίναμε φίλοι και αυτό το παρεάκι χρόνο με το χρόνο γίνετε ολοένα και μεγαλύτερο γιατί έχει δυναμική!
Δυναμική που πηγάζει από την θετική ενέργεια όλων των μαθητών, από την όρεξη να γνωρίσουν καινούργια “υδάτινα” μονοπάτια αλλά και από την όρεξη για διασκέδαση φυσικά!
Το λέει άλλωστε και το moto μας: ENJOY LIFE – FEEL ALIVE
Μικροί και μεγάλοι μαθητές λοιπόν, γονείς, φίλοι αλλά και όλοι εσείς που θέλετε να μας γνωρίσετε, είστε προσκεκλημένοι μας.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους!
Ραντεβού στο καφέ του ξενοδοχείου Λογγάς
Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας! 

Kastoria Outdoors

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button