ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Ο Πέτρος Τσούκλης είναι ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου!

Σε μια κίνηση ματ προέβει η διοίκηση της Ζακύνθου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Τσούκλη ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της κυανοκίτρινης ομάδας!  Οι άνθρωποι της Ζακύνθου συμφώνησαν σε όλα με τον νέο τεχνικό ο οποίος θα βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης στο νησί και την Τετάρτη θα προπονήσει την ομάδα!

Το όνομα του Πέτρου Τσούκλη έπεσε στο τραπέζι εδώ και αρκετές ημέρες καθώς η διοίκηση της κυανοκίτρινης ομάδας έβλεπε ότι η περίπτωση του Φώτη Θανέλλα δεν προχωρά όπως θα ήθελαν οι νησιώτες αφού ο συγκεκριμένος τεχνικός είχε πρόβλημα με την δουλειά και δεν μπορούσε να φύγει από την Αθήνα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η ομάδα δεν μπορούσε άλλο να περιμένει και έτσι με απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου η Ζάκυνθος προχώρησε και συμφώνησε με τον Πέτρο Τσούκλη. Ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου ήταν επί χρόνια παίκτης των Τρικάλων και του Ατσαλένιου ενώ στην συνέχεια ανέλαβε τεχνικός στον Πύρσο Γρεβενών και στην Καστορία ομάδες στην Γ΄ Εθνική. Ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου είναι άνθρωπος που δουλεύει παρά πολύ και μέσα από την νησιώτικη ομάδα θέλει να πετύχει και να καταξιωθεί στο χώρο.

 ioniansports.gr 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button