ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε το “Proteas Open 2017” με συναρπαστικούς τελικούς και απονομές (σειρά φωτογραφιών – αποτελέσματα)

Έπεσε η αυλαία του Proteas Open 2017, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πρωτέας στις πανέμορφες γηπεδικές του εγκαταστάσεις, “κερδίζοντας το στοίχημα” του πιο μεγάλου και πιο πετυχημένου Τουρνουά Τένις της περιοχής και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Με 6 συναρπαστικούς Τελικούς, σε αντίστοιχες Κατηγορίες Ανδρών & Γυναικών, ολοκληρώθηκε ένα δεκαπενθήμερο, με 110 αγώνες, 70 παίκτες και 130 συνολικά συμμετοχές στα Ταμπλό. Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν την τεράστια επιτυχία και την απήχηση που έχει το συγκεκριμένο Τουρνουά, που είναι το δημοφιλέστερο και συναρπαστικότερο Τουρνουά της ευρύτερης περιοχής.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά το γιατί ο Πρωτέας είναι ο Σύλλογος των μεγάλων διοργανώσεων. Στην μακρόχρονη πορεία του, (από το 1993), ο Πρωτέας, έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει, διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες και πρωταθλήματα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί προπονητικά τμήματα κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου, συμμετέχοντες στα επίσημα Ενωσιακά και Πανελλήνια Τουρνουά, που διοργανώνονται από την Γ’ Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α., όπου ανήκει.

Η Διοίκηση του Πρωτέα, τα Μέλη και οι φίλοι του, αισθάνονται δικαιωμένοι και υπερήφανοι για όλη αυτή τη μνημειώδη πορεία, που αποτελεί πυρήνα ανάπτυξης του Τένις στη Δυτική Μακεδονία. Παράλληλα, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους Νικητές και τους Φιναλίστ, να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαιτέρως τους καλούς και πιστούς φίλους από Γρεβενά, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδημάρχους και άλλους θεσμικούς παράγοντες του τόπου και του αθλητισμού, όπως επίσης και το πλήθος των θεατών που παρακολούθησαν καθημερινά τους αγώνες, δίνοντας δύναμη τόσο στους αγωνιζόμενους, όσο και στον Πρωτέα. Τον Πρωτέας, που είναι ο ιστορικότερος και μακροβιότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής. Τον Πρωτέα, που “επενδύει” μόνο στο Τένις και στον αθλητισμό. Τον Πρωτέα που έχει κάνει το Τένις τρόπο ζωής. Κι όπως λέμε στο Τένις για τους Νικητές: Game, Set, Match …Πρωτέας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΩΝ:
ΜΕΝ 15-30
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3-6/7-6/7-6

MIXED DOUBLES
ΨΗΜΑΣ Ζ./ΚΑΛΑΦΑΤΗ – ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ/ΖΙΩΡΔΑ 6-2/6-7/6-3

MEN ROOKIES
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 6-1/6-3

ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΖΙΩΡΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ – ΤΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ 6-3/6-3

ΜΕΝ 30+
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΚΑΡΑΜΠΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6-2/5-2 ret.

MEN DOUBLES
ΨΗΜΑΣ Ζ./ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ./ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 6-1/1-6/7-6(5)

 

περισσότερα
Back to top button