Υλικά συνταγής
- 200 γρ πατάτες μικρές στρογγυλές, βρασμένες με τη φλούδα και κομμένες στη μέση
- 200 γρ. ντοματάκια Κρήτης ή Σαντορίνης κομμένα στη μέση
- 200 γρ. λεπτά σπαράγγια βρασμένα για 3΄-4΄
- 200 γρ. μανιτάρια κομμένα στη μέση
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 10-15 ελιές Καλαμών
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Για τη σάλτσα
- ½ φλιτζάνι λάδι
- 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
- 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο