Υλικά συνταγής
- ¾ του φλιτζανιού του τσαγιού ζάχαρη
- 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού νερό
- λίγα φύλλα μέντας
- 800 γρ. ακτινίδια καθαρισμένα
- ¼ του φλιτζανιού του τσαγιού χυμό γκρέιπ φρουτ
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζετε σε σιγανή φωτιά το νερό, τη ζάχαρη και τα φύλλα μέντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, αποσύρετε από τη φωτιά, φιλτράρετε το σιρόπι (πετάτε τα φύλλα μέντας) και αφήνετε να κρυώσει.
- Καθαρίζετε τα ακτινίδια, τα κόβετε σε κομμάτια και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι και το χυμό γκρέιπ φρουτ.
- Παγώνετε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να πήξει και σερβίρετε σε ποτήρια.