ΕλλάδαΚαστοριά

Κάστορας πλησίασε τον Μπαλάφα να τον ευχαριστήσει για το λιμάνι

Αυτή τη φορά, υπάρχει και φωτογραφία, ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ή να ειρωνευτεί τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, που όπως φαίνεται ακούει καθημερινά ενθουσιώδη σχόλια για την κυβέρνηση.

Αυτή τη φορά μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος, ένας κάστορας που άκουσε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη του κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε η υπόσχεση για δημιουργία λιμανιού ξηράς, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και άρχισε να του μιλά με ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπαλάφα, ο συμπαθής Κάστορας του εκμυστηρεύθηκε ότι το λιμάνι θα δώσει μεγάλη ώθηση στο εμπόριο της γούνας αφού πλέον οι θαλαμηγοί των Ρώσων που παραθερίζουν στην χώρα μας θα μπορούν να δένουν εκεί και να κατεβαίνουν για shopping στην πόλη.

Και ο κάστορας – πάντα σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό – εμφανώς συγκινημένος του φίλησε τα χέρια όταν μίλησε για τις προβλήτες. Τις οποίες πλέον δεν θα χρειάζεται να τις χτίζει ο ίδιος σαν φράγματα, αλλά θα το κάνει επιτέλους το κράτος.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

MOUFANET
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

 athensvoice.gr 

περισσότερα
Back to top button