Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Διέξοδος”: Παραστάσεις κατά των ναρκωτικών (φωτο)

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Ν. Καστοριάς «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» ,στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, πραγματοποίησε τις κάτωθι εκδηλώσεις:

  • Σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Άργους Ορεστικού παρουσίαση στο κοινό του Ν. Καστοριάς της θεατρικής παράστασης του Ομίλου «ΜΥΗΣΙΣ» σε κείμενα του Αντώνη Σφαλή με τίτλο «Τσούτσκα Παγωτό». Πρόκειται για επτά σύγχρονες γλυκόπικρες καθημερινές ιστορίες σε αντίστοιχο λόγο, και θεματική πάνω στην νεοελληνική οικογένεια ,την εφηβεία και τον έρωτα. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  στην  αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του   Δήμου Άργους Ορεστικού , τη Δευτέρα 12-06-2017  και ώρα 20:30 μ.μ. Η παράσταση απευθυνόταν  σε άτομα άνω των 15 ετών και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.
  • Επίσης παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΡΟΔΙ» με τίτλο «Ο Μορμόλης» του Ράινερ Χάχφελντ, στους  μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων στο χώρο εκδήλωσης του 1ου Δημ. Σχολείου Μανιάκων την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00π.μ..

Μία παράσταση που απευθύνεται   όχι μόνο σε παιδιά  αλλά και σε μεγάλους,   με ζωντανή μουσική , τραγούδι  κίνηση και πολύ κέφι    επιχειρεί να μεταφέρει όλους στη μαγεία των παιδικών τους χρόνων.

 

περισσότερα
Back to top button