Υλικά συνταγής
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε στην κατάψυξη 6-8 ώρες, ξαναχτυπώντας το, αν θέλετε, μια φορά ενδιαμέσως για να αποκτήσει ακόμη πιο ωραία υφή.
Λίγα λόγια για τη συνταγή
Πανεύκολη, οικονομική συνταγή για παγωτό. Το απολαμβάνετε σκέτο ή σα συνοδευτικό σε βάφλες ή σοκολατόπιτα. Στην ίδια βάση μπορείτε αν θέλετε να συμπληρώσετε φρούτα ή τριμμένο μπισκότο.